Let’s meet!

Contact

contact@myworkcity.nl
(06) 54971805

Gegevens

KVK. 89343980

Adres

Kolperstraat 17
5211 KB Den Bosch

Openingstijden

Werkdagen / 9.00u – 17.00u
Weekend / Op afspraak

Als je vragen hebt of hulp nodig bent, dan sta ik altijd voor je klaar. Je kunt me eenvoudig bereiken door middel van WhatsApp en ik zal mijn uiterste best doen om zo snel mogelijk te reageren. Ik vind het belangrijk om een persoonlijke aanpak te bieden en ik zal altijd mijn best doen om te helpen en te ondersteunen, dus aarzel niet om me te contacteren als je iets nodig hebt. Ik ben er om je te helpen en te ondersteunen!

Liefs, 
Chloe

Nieuwsgierig?

Kom gerust eens langs om te kijken of My Work City iets voor jou is! Reserveer een vrijblijvende tour via onderstaande button.

MyWorkCity13

FAQ’s

Is de Co-workspace goed bereikbaar met OV?

De Kolperstraat 17 is slechts 950 meter verwijderd van het treinstation van ‘s-Hertogenbosch. Dit betekent dat je in slechts ongeveer 12 minuten wandelen bij My Work City aankomt. De route is gemakkelijk te volgen en voert je door het bruisende centrum van ‘s-Hertogenbosch. Hierdoor ben je binnen een handomdraai op de plaats van bestemming, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Waar kan ik het beste parkeren?

Parkeergarage
Voor degenen die met de auto naar My Work City komen, is er de Q-Park Tolbrug aan het Loeffplein in ‘s-Hertogenbosch. De afstand vanaf hier naar My Work City bedraagt slechts 260 meter, wat betekent dat je binnen enkele minuten op de plaats van bestemming bent.

Met een maximale dagprijs van 20 euro, is het Q-Park Tolbrug een betaalbare en handige parkeeroplossing. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van parkeren, terwijl je toch in de buurt van My Work City kunt parkeren. Bovendien is het centrum van ‘s-Hertogenbosch gemakkelijk te bereiken vanaf het Q-Park Tolbrug, zodat je alles wat de stad te bieden heeft ook eenvoudig kunt verkennen.

Het beste aan het Q-Park Tolbrug is dat je eenvoudig online een parkeerplek kunt reserveren. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een beschikbare plek en kun je direct aan de slag bij My Work City.

Gratis parkeren
Voor degenen die naar My Work City komen en op zoek zijn naar een gratis parkeeroplossing, is de Pettelaarse Schans in ‘s-Hertogenbosch een uitstekende optie. Met een afstand van slechts 2,6 kilometer, kun je binnen een half uur wandelen bij de locatie zijn. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van parkeren, terwijl je toch in de buurt van My Work City kunt parkeren.

Ik wil een werkplek boeken, hoe doe ik dat?

Alle informatie over het reserveren van een werkplek vind je terug op de reserveringspagina. Maak een account aan bij Choosewise en reserveer hierna jouw gewenste datum via de knop. Op de gereserveerde dag kun je naar de locatie toe komen en inchecken via de QR-code. Ben je klaar? Check je weer uit en betaal je heel gemakkelijk via iDeal. Het is niet verplicht om te reserveren, echter vol is wel vol!

Is er ook lunch mogelijk?

Ik heb een samenwerking met ’t Stokpaardje in Den Bosch. Deze slager verzorgd heerlijke belegde broodjes, helemaal vers! Je kunt kiezen uit verschillende kleine broodjes. De kosten hiervoor zijn €7,50 en bij binnenkomst kun je aangeven dat je hier graag gebruik van wil maken.

Ik wil de vergaderruimte reserveren, hoe doe ik dat?

Je kunt de vergaderruimte, net als een werkplek, reserveren via Choosewise. Maak een account aan en reserveer hierna jouw gewenste datum via de knop. Op de gereserveerde dag kun je naar de locatie toe komen en inchecken via de QR-code. Ben je klaar? Check je weer uit en betaal je heel gemakkelijk via iDeal. Het is niet verplicht om te reserveren, echter vol is wel vol!

Ik wil de workspace reserveren voor een brandingshoot, hoe doe ik dat?

Op zaterdagen kun je de gehele locatie voor 2 uren huren voor jouw brandingshoot. Mail naar contact@myworkcity.nl met de gewenste dag en tijd. Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen om je reservering te bevestigen.

Wat als ik een membership (vaste werkplek) aanga, maar ik een keer niet kan komen?

Alleen tijdens vakantieperiodes is er een uitzondering mogelijk. Je kunt dan een keer je spot weggeven aan een business buddy of je kunt een andere keer komen. Informeer naar de mogelijkheden via contact@myworkcity.nl.