Over
My Work City

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om in een professionele en inspirerende omgeving te werken. Daarom bied ik een unieke locatie aan waar thuiswerkende ondernemers voor een vast aantal dagen of sporadisch kunnen komen werken. Of je nu een freelancer bent of een kleine onderneming hebt, ik garandeer dat je hier de ruimte en hulpmiddelen zult hebben om te groeien en te excelleren.

MyWorkCity9

Hartje ‘s-Hertogenbosch

Mijn locatie is in het centrum van het mooie ’s-Hertogenbosch. Ik heb ervoor gekozen om het Scandinavisch in te richten, hierdoor zal je een rustige en professionele omgeving ervaren.

Één van de leuke aspecten van mijn locatie is de mogelijkheid om te netwerken en te sparren met andere ondernemers. Je komt altijd verschillende mensen tegen en wie weet, vind jij wel precies wat je zoekt of wordt jij gevonden door iemand anders!

MyWorkCity11

Hi, nice to

meet you

Wij zijn Megan en Jenny, de nieuwe gezichten van My Work City.  We bieden graag ruimte aan anderen en hebben liefde en passie voor interieur en handgemaakte producten. Met onze maatschappelijke betrokkenheid doneren we maandelijks aan het KWF en richten wij ons op duurzaamheid in Nederland.

We weten als geen ander hoe heerlijk het is om buiten je eigen voordeur te werken, andere ondernemers te ontmoeten en daarmee samen te werken en om als persoon te groeien. Doen waar je in je flow zit en je thuis voelen op een plek vinden we zo belangrijk. We kijken uit om My Work City de plek te laten zijn voor verbinding, inspiratie, kalmte en groei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn ondernemersreis

Ik kwam er al snel achter dat in Nederland dingen anders worden geregeld dan op Curaçao. Omdat ik het belangrijkste vond om stabiliteit te creëren in mijn leven besloot ik om in dienst te gaan bij de Landmacht als militair. Na verschillende militaire opleidingen te hebben gevolgd en twee prachtige kinderen heb mogen krijgen wist ik dat dit niet het leven was wat ik voor altijd wilde leiden.

Het ondernemerschap begon weer te kriebelen bij mij. Met de motto ‘wie niet waagt, wie niet wint’ ben ik eind 2022 richting de Kamer van Koophandel gegaan om mezelf in te schrijven als Virtual Assistant. Vanaf dit moment is het leven één groot ondernemersavontuur. Virtual Assistant is uitgebloeid tot Social Media Manager en, na ik besloot om mijn militaire baan op te zeggen, is daar My Work City bij gekomen.

Ik ben iemand die…

… altijd positief is en vol energie zit. Ik hou van lachen, avonturen beleven en nieuwe dingen ontdekken. Mijn kinderen en man zijn mijn grootste steun en inspiratiebron. Ik ben dankbaar voor de liefde en steun die ze me geven, en voor de kans om mijn passies en ambities na te jagen.

Vragen?

Ik ben zelf vaak aanwezig in My Work City, dus mocht je vragen hebben, stel die dan ook gerust of stuur me een berichtje via Whatsapp.

Boek een Tour

Boek vandaag een gratis rondleiding, zodat je de locatie kunt ervaren. Of je nu kiest voor de gezelligheid van het City Café of de ergnomische plek van de City Desk, we kijken uit om je op onze locatie te ontvangen.