Prijzen

Werkplek:

betaal naar gebruik!

Werkplek: City Café

City Café heeft een café sfeer met een bar en een koffiezetapparaat op dezelfde verdieping. Hier kun je nieuwe mensen ontmoeten, je netwerk uitbreiden en tegelijkertijd werken.

Het is niet verplicht om te reserveren; je kunt ook binnenlopen. Echter ben je wel zeker van je plekje bij een reservering, want vol is nu eenmaal vol.

€ 6,00

(per uur, per persoon)

Incl. koffie, thee, water, fruit en versnaperingen

Vaker een City Café? Misschien is een membership iets voor jou!

€ 9,00

(per uur, per persoon)

Incl. koffie, thee, water, fruit en versnaperingen

Vaker een City Desk? Misschien is een membership iets voor jou!

Werkplek: City Desk

City Desk is de perfecte plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele en comfortabele werkomgeving. Het sta/zit bureau van 120cm is ontworpen voor productiviteit en comfort. Daarnaast zijn er ergonomische stoelen en zitballen beschikbaar, zodat je tijdens het werk comfortabel kunt zitten. Met twee beeldschermen waar je jouw laptop op kunt aansluiten, kun je je helemaal concentreren op je werk.

Het is niet verplicht om te reserveren; je kunt ook binnenlopen. Echter ben je wel zeker van je plekje bij een reservering, want vol is nu eenmaal vol.

Werkplek:
een vaste plek voor jou!

Membership City Desk

Een membership City Desk is een uitstekende optie voor ondernemers die regelmatig behoefte hebben aan een professionele en comfortabele werkomgeving. Het membership is beschikbaar voor 4, 10 of onbeperkt aantal dagen per maand, zodat je altijd zeker weet dat je een plek hebt om te werken wanneer je die nodig hebt.

Er zijn slechts enkele vaste werkplekken beschikbaar, dus het is verstandig om op tijd jouw spot te bemachtigen!

Voordat je een membership afsluit, nodig ik je graag uit om een tour te boeken via mijn website. Tijdens deze tour geef ik je een rondleiding door het pand, bespreken we je wensen en kan je een gratis dag komen proefwerken. Zo krijg je een goed beeld van wat ik te bieden heb en kun je gericht beslissen of City Desk bij jou past.

Wist je dat je tijdens vakantieperiodes een keer je spot weg kan geven aan een business buddy of een andere keer kan komen? Informeer naar de mogelijkheden!

€119

(per maand)

4 dagen per maand

Een vaste werkplek is incl:

 • Koffie, thee, water, fruit en lekkere tussendoortjes

€149

(per maand)

8 dagen per maand

Een vaste werkplek is incl:

 • Koffie, thee, water, fruit en lekkere tussendoortje
 • 2 uur per maand de vergaderzaal 

€179

(per maand)

12 dagen per maand

Een vaste werkplek is incl:

 • Koffie, thee, water, fruit en lekkere tussendoortje
 • 4 uur per maand de vergaderzaal (halve dag)

€279

(per maand)

Onbeperkt

Een vaste werkplek is incl:

 • Koffie, thee, water, fruit en lekkere tussendoortje
 • 8 uur per maand de vergaderzaal (hele dag)

Membership City Café

Een membership City Café is aan te raden als je vaker wilt komen! Voor een vast bedrag van 129,- euro kan je onbeperkt per maand komen werken. Met het abonnement hoef je je geen zorgen te maken over de kosten voor koffie, thee en snacks, want deze zijn allemaal inbegrepen.

Voordat je een membership afsluit, nodig ik je graag uit om een tour te boeken via mijn website. Tijdens deze tour geef ik je een rondleiding door het pand, bespreken we je wensen en kan je een gratis dag komen proefwerken. Zo krijg je een goed beeld van wat ik te bieden heb en kun je gericht beslissen of City Café bij jou past.

Zie ik je snel?

Meeting room

Vergaderen in het centrum van Den Bosch en op steenworp van het marktplein? Dat kan in onze *vergaderruimte. Een afgesloten ruimte voor jouw brainstormsessie met collega’s of waar jij jouw training kunt verzorgen.

Om gebruik te kunnen maken van de vergaderruimte is geen **membership nodig. Reserveer hier of neem contact met ons op om de vergaderruimte te boeken. We denken graag met je mee.

Handig om te weten:

 • Gratis fairtrade koffie/thee/water met munt en citroen
 • Maximaal aantal personen: 9
 • Snelle wifi is aanwezig
 • Beamer voor je presentatie(s)
 • Whiteboard om ideeën visueel te maken

*Per 30 euro per uur (excl. btw)
Beschikbaar van 09.00 tot uiterlijk 17.00

**In een aantal memberships mag gratis gebruik worden gemaakt van de vergaderruimte.

 

 

 

* Op weekdagen kan per minuut afgerekend worden. Op weekenddagen geldt een minimale duur van 2 uur

MyWorkCity14

Huur de gehele locatie

voor jouw brandingshoot!

Bij My Work City ben je niet alleen aan het juiste adres voor een inspirerende werkplek, maar ook voor een prachtige locatie voor jouw brandingshoot. Met de mooie Scandinavisch ingericht interieur kan het niet anders dat je mooie foto’s hebt voor jouw onderneming!

Op zaterdag kun je de workspace huren voor jouw brandingshoot (werkdagen zijn helaas niet mogelijk). Je krijgt dan twee uur lang de volledige beschikking over de gehele workspace ruimte, zodat je rustig en in alle privacy jouw ideale plaatjes kunt schieten.

En als je dat wilt, kan ik je zelfs voorzien van enkele praktische tips en trucs om jouw foto’s net dat extra beetje uitstraling te geven.

Prijs per twee uur op zaterdag / €125

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek een Tour

Boek vandaag een gratis rondleiding, zodat je de locatie kunt ervaren. Of je nu kiest voor de gezelligheid van het City Café of de ergnomische plek van de City Desk, we kijken uit om je op onze locatie te ontvangen.