Zeven redenen waarom My Work City de allerleukste co-workspace is

Ben je ooit in een co-workspace geweest die zo leuk was dat je er bijna zou willen wonen? Ha, vast niet. Tenzij je al eerder een bezoekje hebt gebracht aan My Work City. Dan wel natuurlijk. Want My Work City is de leukste co-workspace van Nederland. En hieronder wordt uitgelegd waarom. 1. Co-workspace is meer […]
07/09/2023
My-Work-City_black_low-res_RankMathSquare_removebg

Ben je ooit in een co-workspace geweest die zo leuk was dat je er bijna zou willen wonen? Ha, vast niet. Tenzij je al eerder een bezoekje hebt gebracht aan My Work City. Dan wel natuurlijk. Want My Work City is de leukste co-workspace van Nederland. En hieronder wordt uitgelegd waarom.

1. Co-workspace is meer dan mooie werkomgeving

My Work City is beslist meer dan een toffe plek waar je binnenkomt, je werkplek uitzoekt en braaf plaatsneemt achter je laptopje – of twee extra beeldschermen. Dat kan namelijk thuis ook wel, eventueel na een bestelling bij Coolblue voor één of meerdere beeldschermen. Dat besefte ik mij ook maar al te goed toen ik My Work City opende. 

Sterker nog, toen ik besloot om mijn baan bij Defensie in te ruilen voor een fulltime carrière als online marketeer, werd ik ‘s nachts zwetend wakker. Moest ik nu echt iedere dag plaatsnemen achter dat bureau en die laptop thuis? Gad-ver-damme. Echt. Alleen het idee van zo’n eenzaam en burgerlijk leven als thuiswerkende moeder, kwam mij direct de strot uit. En ik zou vast niet de enige zijn. 
Daarom besloot ik het pand aan de Kolperstraat 17 in Den Bosch om te toveren tot een co-workspace paradijs waar ondernemers daadwerkelijk samen zouden komen. Een plek waar jij direct bij binnenkomst niet het gevoel hebt dat je er alsnog ‘alleen’ zit. Nee, juist niet. Samen met de andere ondernemers ontvang ik je met open armen. Want als ik iets heb geleerd van mijn tijd bij Defensie, is het dat je samen sterker staat dan alleen.

2. De lekkerste koffie (en thee!)

Waar vinden de beste gesprekken plaats? Ja, inderdaad! Bij het koffiezetapparaat. Zelfs ‘s ochtends vroeg, als jij nog niet je espresso achterover hebt getikt. Of in de namiddag, als je wel een cappuccino kunt gebruiken om jezelf op te peppen.

Drink je helemaal geen koffie? Dan vinden nog steeds de beste gesprekken plaats bij het koffiezetapparaat. Bij My Work City hebben we namelijk een volautomatische koffiemachine, wat betekent dat er met één klik op de knop uit een apart en speciaal buisje (heel) warm water komt stromen. Ook aan de theeliefhebbers wordt gedacht dus.

3. Snacks for free!

Of je nu gaat voor een kopje koffie of thee, daar hoort een heerlijke koek bij. Dat vertelde ik ook, met als gevolg dat ik de eerste 3 maanden 3 kilo aankwam. Oeps. Die red velvet koeken waren wel erg lekker. Maar niet getreurd, de bananen of Granny Smith appels zijn net zo lekker hoor. Die liggen naast de red velvet koeken. Daarom ging het bij mij mis. Vooral wanneer het zo gezellig is…

4. Supersnelle Wi-Fi

Wat een drama. Ik zal het nooit vergeten. De openingsweek. Juist toen alles op rolletjes moest lopen (I know, perfectie bestaat niet, maar toch proberen we ‘t na te streven) dacht het leven daar natuurlijk anders over. En de Wi-Fi trouwens ook. Om de haverklap vloog ‘ie eruit. Tot er – godzijdank – twee geweldige monteurs van KPN op de stoep stonden, en het probleem hebben gefixt. Iets met gebrek aan glasvezel in de oude binnenstad van Den Bosch. Hoe dan ook, sindsdien zijn er geen problemen meer met de Wi-Fi. Sterker nog, de Wi-Fi is sneller dan ooit tevoren, jippie!

5. Ergonomische bureaustoelen die zó lekker zitten

Zelfs mijn kinderen, die normaal moeite hebben met stilzitten zonder beeldscherm, waren in één oogopslag verliefd op de bureaustoelen (en de zitballen). Ze zijn écht zo comfortabel. En dat was stiekem een leuke verrassing. Want de stoelen had ik ‘gewoon’ besteld. Zonder ze van tevoren uit te proberen. Dat kon namelijk niet. Ze stonden in Spanje. Dus het was een gokje. Ondanks dat het zweet flink op m’n rug stond toen de vrachtwagen voor de deur stond, was ik na de eerste vijf minuten al ZO opgelucht. Want wat zijn ze mooi. En wat zitten ze lekker. Juist omdat ze helemaal aansluiten bij jouw lichaam, wat betekent dat je nooit meer rug- of nekklachten kunt hebben na een dagje werken bij My Work City.

En zeg nou zelf. Je kunt beter een abonnement hebben bij My Work City dan de fysiotherapeut, toch?

6. Flexibiliteit

Geen dag is hetzelfde. Vooral niet als ondernemer. Bij My Work City kun je daarom kiezen voor flexibele lidmaatschap opties. Of je nu standaard op dinsdag of donderdag van 09.00 uur tot 17.00 een plek in het City Desk wilt claimen, of op woensdagmiddag graag voor slechts 3 uurtjes in het City Café werkt omdat de kids bij papa of oma en opa zijn, bij My Work City is het mogelijk. Bij My Work City kun je namelijk kiezen voor een monthly membership (de goedkoopste optie natuurlijk), of spontaan langskomen en betalen per minuut (0,10 of 0,15). Aan de hand van een simpele QR-code. It is up to you!

Klik hier voor een overzicht van de monthy memberships.

7. Bereikbaarheid

Even tussendoor hé, ik snap het best wel. Ook ik als online ondernemer heb het na 1 à 1,5 uur echt nodig om naar het koffiezetapparaat te lopen. Even te stretchen. Of te kletsen. Gewoon, er even tussenuit. Hartstikke gezond ook, trouwens! Dat leven achter een beeldscherm is, ondanks alle vrijheid, echt niet alles. Hoe ideaal is het dat MWC zich midden in de stad bevindt? Kun je gelijk nog even langs de HEMA. Of juist jezelf trakteren op een lekkere lunch.

Tips nodig? Ask me! Of laat mij je verrassen met een overheerlijke lunch. Dat kan natuurlijk ook. Zelfs als je allergisch bent voor gluten, lactose of pinda’s. Of liever kiest voor een vegetarisch of veganistisch menu. No problemo!

My Work City? Allesbehalve shitty

My Work City is niet zomaar een co-workspace; het is de place to be. Juist als je in Den Bosch of omgeving woont. Dus waar wacht je nog op? Kom langs, en ontdek zelf waarom My Work City de leukste co-workspace is die je ooit zult vinden. Zelfs als je mij daar in eerste instantie ziet zitten met een bitch face. Dan ben ik eenmaal gefocust aan het werk, of toe aan een leuk gesprek met jou onder het genot van een cappuccino.

Loop dus gewoon eens naar binnen, en ervaar hoe een co-workspace jouw werkplezier kan upliften. Of reserveer hier alvast je spot. Dat mag natuurlijk ook.